Anmälan till nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt från AceIQ via din e-post? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Jag är inte intresserad - Stäng

Stäng
Customer Portal
SV
ENG
 • Hem
 • SV
  ENG

  AceIQ WebinarNu har det blivit dags för oss att erbjuda er AceIQ webinars. Detta gör vi för att utbilda och låta er följa med oss i de senaste trenderna samt uppdateringar kring de produkter som vi arbetar med. Våra webinars utförs av våra egna experter inom deras område och vi kommer även vid något tillfälle bjuda in gästföreläsare på våra webinars. AceIQ webinars är kostnadsfria och kommer hållas som presentationer där ni får möjlighet att skicka in frågor under tiden som sen besvaras i slutet av varje presentation. Våra webinars kommer att hållas på svenska.

  När vi håller i våra webinars så använder vi oss självklart av Citrix GoToWebinar som är en produkt i deras portfölj av GoTo som även inkluderar GoToMeeting, GoToAssist, GoToMyPC, GoToTraining och GoToWebcast.

  Boka in dig idag på något av AceIQ´s webinars:

  2/2, 2017
  Essentials
  Presentatör: Jonas Henriksson, Solutions Architect, AceIQ
  Beskrivning: Under Q4, 2016 introducerade Citrix och Microsoft ”XenApp Essentials”. I år får alla RemoteApp kunder möjlighet att migrera över till XenApp Essentials och RemoteApp går då i graven. Vi går igenom vad XenApp Essentials är och hur AceIQ kan hjälpa dig använda produkten i detta webinar som hålls på svenska.
  Boka din plats idag på Essentials webinaret

  9/2, 2017 (12.00-13.00)
  XenApp Essentials i Azure Marketplace
  Presentatörer: Marcus Andersson & Jonas Henriksson, AceIQ och Oscar Kjellberg, Microsoft.
  Beskrivning: Under Q4 2016 annonserade Microsoft och Citrix tillsammans att det ska lanseras en tjänst som då gick under namnet ”XenApp Express”.
  Visionen är att det ska bli ersättaren till Microsofts egna ”Azure RemoteApp”, applikationsvirtualisering som tjänst från det publika molnet. Azure RemoteApp var ett första steg till att börja leverera appliktionsvirtualisering som tjänst från det publika molnet när den lanserades för drygt 2 år sedan. Men sedan oktober 2016 så säljs den inte längre och ”end-of-life” för produkten är 30 augusti 2017. Nu i januari 2017, under Citrix Partner Summit, lanserades XenApp Essentials som inom kort kommer att finnas i Azure Marketplace. Microsoft Sverige tillsammans med vår (och Citrix partner) AceIQ kommer under detta webinar gå igenom vad XenApp Essentials innebär och hur vi kan hjälpa kunder att migrera ifrån RemoteApp till denna nya tjänsten under året. Är du befintlig Azure RemoteApp kund, använder eller funderar på att använda appliktionsvirtualisering (oavsett leverantör) så är detta verkligen något för dig.
  Boka din plats idag på XenApp Essentials i Azure Maketplace webinaret

  30/3, 2017
  Uppgradera er Citrix-miljö med hängslen och livrem
  Presentatör: Josef Malmborg, Solutions Architect, AceIQ
  Beskrivning: Under 2016 hjälpte AceIQ ett Enterprise företag med deras uppgradering till Citrix XenApp 7.7 från 7.5, även från MCS till PVS. Vi kommer under detta webinar visa er hur vi gick till väga. Vilka knep och tekniker vi använde då vi inte kunde välja den enkla vägen. Detta webinar kommer att hållas på engelska.
  Boka din plats idag till Uppgradera er Citrix-miljö webinaret

  Om ni missade Max Lindqvist Webinar ”Sharing is Caring” där han talade om fördelarna kring Citrix ShareFile, har ni möjlighet att se det här: